Facebook
 
 

Om oss

Om oss

Välkommen till Höllvikens Catering! Vi finns på Höllvikens Bygdegård där vi delar vårt fina kök med Smokey BBQ & Pickles.
 
OBS! På grund av pandemin har vi förändrat verksamheten och fokuserar just nu på Smokey BBQ & Pickles och kan därför ej erbjuda någon catering.
 

Vi erbjuder kreativ och varierad catering till både privatpersoner och företag. Genom lång erfarenhet av restaurangbranschen och catering, vågar vi säga att vi har det som krävs för att göra maten till just ditt arrangemang. Vi har en speciell kärlek för mat från hela Medelhavsområdet, vilket avspeglas i våra olika bufféer. Men vårt stora problem är att vi egentligen gillar mat från världens alla hörn – och då måste vi ju naturligtvis ha en del sådant med i menyn också.

På Höllvikens Catering är vi flexibla inför de specifika önskemål som kan finnas kring ditt arrangemang och därför skräddarsyr vi gärna din beställning. Vi har idéer som passar till mingel, bröllop, event, student och nyår. Skulle det vara att man önskar klassiska smörgåstårtor eller smörrebröd, ja då ordnar vi naturligtvis det också!

Vår huvudinriktning med vår matlagning är att laga okonstlad och god mat till bra priser. Vi arbetar gärna med närproducerat och är noga med våra val av råvaror. Vi vill vara stolta över den maten vi levererar!

Eftersom vi håller till på Höllvikens Bygdegård levererar vi även gärna maten till de event och fester som äger rum på plats. Hör av er till oss om ni planerar en fest eller ett arrangemang just på Bygdegården så kan vi ge er ett prisvärt förslag.

Naturligtvis erbjuder vi även utkörning av maten till er fest.

Personalinloggning